-12%Sıcak
Kahvaltı Paketi
2.119,60 ₺ 1.864,90 ₺
İLİM siyah ve yeşil zeytinleri, hasat zamanına göre özenle toplanıp, doğal fermente yoluyla hiçbir kimyasal madde kullanılmadan olgunlaştırılıp ve tatlandırılıp ambalajlanır. Sağlıklı sofralarınızı zenginleştirmek için İLİM Kahvaltı Paketini sizler için hazırladık.
46 adet stokta
Stok kodu:
IZKMPY0501
Kategoriler: Siyah Zeytin, Yeşil Zeytin, Zeytinyağı
Etiketler: Gemlik, Izgara Yeşil Zeytin, Natürel Sızma Zeytinyağı, Siyah Zeytin, Yeşil Zeytin, Zeytin, Zeytinyağı
Açıklama
Ek bilgi
Birim |
1 KG, 1 LT |
---|
Değerlendirmeler (0)
“Kahvaltı Paketi” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et
Değerlendirme yazabilmek için oturum açmalısınız.
Ödeme & Kargo
Ücretsiz Kargo
300 TL ve üzeri her alışveriş "Türkiye’nin her yerine” ücretsiz olarak kargolanır.
Hızlı Kargo
Siparişiniz anında özenle hazırlanır ve 1-2 gün içinde kargoya verilir.
Güvenli Alışveriş
ilimzeytin.com.tr’de yapacağınız alışverişler "SSL Güvenlik Sertifikası" ile korunur.
Kolay Ödeme
EFT – Havale, Kredi Kartı ("iyzico Ödeme Güvencesi")
İlgili ürünler
Natürel Sızma Zeytinyağı 5 Lt Soğuk Sıkım
2.684,90 ₺
İlim Zeytin Natürel Sızma Zeytinyağı, Marmara Bölgesi, Gemlik Yöresinde ve Körfez bölgelerde yetişen zeytin ağaçlarından özenle toplanan olgunlaşmış zeytinlerin seçilerek aynı gün "Kontinü Sistem" yöntemiyle işlenmesi sonucu elde edilen zeytinyağıdır.
Serbest asitlik oranı en fazla 0,8 ‘ dir.
Zeytinyağı 0 derece ile 6 derece arasında donar. Oda ısısında normal haline gelir. Yağın donması kalitesini etkilemez. Bu da zeytinyağının üretiminde hiçbir kimyasal ve katkı maddesinin kullanılmadığının göstergesidir.
İlim Zeytin Natürel Sızma Zeytinyağını, yemeklerde, kahvaltılarda, salatalarda, mezelerde, soslarda, çorbalarda, pilav ve makarnalarda, tatlılarda kullanabilirsiniz. Zeytinyağı önemli ölçüde antioksidan içermesi ve yüksek sıcaklıklara (210°C) dayanıklı olması sebebiyle kızartmalarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz en sağlıklı yağdır.
Natürel Sızma Zeytinyağını güneş ışığı ve ısıdan uzak, serin ortamda ağzı sıkıca kapalı şekilde saklayınız.
Gemlik Sofralık Siyah Zeytin XL 1 Kg
529,90 ₺
Marmara Bölgesi, Gemlik ilçe ve köylerinde yetiştirilen, elek üstü diye tanımlanan 201-230 kalibre siyah zeytinler, gıda yönetmeliğine uygun depolarda su ve tuz ile işlenerek doğal fermantasyon süreci sonunda elde edilmiştir. Hiçbir kimyasal kullanılmamıştır.
XL Siyah Zeytinin taneleri iri, etli ve çekirdeği küçüktür. Doğal özelliği nedeniyle ambalaj açıldığında zeytinler kahverengi çıkabilir. Hava ile temas ettiğinde kendiliğinden siyahlaşacaktır.
Çizik Yeşil Zeytin M 2 Kg
769,90 ₺
Zeytinler ağacında henüz siyahlaşmadan, yeşil renkteyken özenle hasat edilir. Toplanan yeşil zeytinlerin içinden yaralı, bereli ve ezik olanları ayıklanır. Ayıklanan yeşil zeytinler bıçak yardımıyla çizilir ve doğal fermantasyon yöntemi ile yeme olgunluğuna gelen yeşil zeytinler, tuz ve limon tuzu ile tatlandırılır.
Izgara Yeşil Zeytin 2 Kg
1.019,90 ₺
Son zamanların eşsiz lezzeti haline gelen ve sofralarınızın vazgeçilmezi olan bu çeşidimiz, Domat cinsi yeşil zeytinlerin toplanıp, doğal fermantasyon yöntemi ile yeme olgunluğuna getirilip, ızgaradan geçirilmesinin ardından sarımsak ve kekik ile marine edilmesi sonucu elde edilir. Daha sonra kendi salamurası ve bitkisel yağ ilave ederek ambalajlanır.
Biberli Yeşil Zeytin 2XL 400 G
369,90 ₺
Erken Hasat Zeytinyağı 3 Lt Soğuk Sıkım
1.734,90 ₺
İlim Zeytin Erken Hasat Zeytinyağı, Marmara Bölgesi, Gemlik Yöresinde ve Körfez bölgelerde yetişen zeytin ağaçlarından, erken hasat dönemi olan Eylül-Ekim aylarında özenle toplanan yeşil renkteki zeytinlerin seçilerek aynı gün “Soğuk Sıkım” yöntemiyle işlenmesi sonucu elde edilen zeytinyağıdır.
Üretim esnasında zeytin hamuruna hiçbir ilave yapılmadan sadece mekanik olarak zeytin hamurunun ısıtılmasıyla (25-28 derece aralığında) yapılan sıkım işlemine soğuk sıkım adı verilir. Zeytin meyvesinin ağaç dalındaki iç sıcaklığı 25-28 derecedir. Zeytinin içerisindeki oleik bileşenlerin tamamının zeytinyağına geçebilmesi için, kendi sıcaklığında sıkım yapılmalıdır.
Erken Hasat Zeytinyağının tadı meyvemsi, aroması baskın, kokusu tazedir ve koyu yeşil rengi vardır.
Serbest asitlik oranı en fazla 0,8 ‘ dir.
Zeytinyağı 0 derece ile 6 derece arasında donar. Oda ısısında normal haline gelir. Yağın donması kalitesini etkilemez. Bu da zeytinyağının üretiminde hiçbir kimyasal ve katkı maddesinin kullanılmadığının göstergesidir.
Erken Hasat Zeytinyağının aroma ve kokusundan dolayı kahvaltılarda, salatalarda, soğuk yemeklerde ve mezelerde kullanılması önerilir. Dumanlanma noktasının üzerindeki sıcaklıklar solunum yollarında zararlı etkileri olduğu bilinen akrolein maddesi oluşumuna sebep olur. Erken hasat zeytinyağının da dumanlanma noktası düşük olduğundan sıcak yemeklerde ve kızartmalarda kullanılması önerilmez. İnsan sağlığına faydalı bileşenler içerdiği ve sindirim sistemini rahatlattığı için sabahları ve akşamları ilaç niyetine birer yemek kaşığı içebilirsiniz.
Erken Hasat Zeytinyağını güneş ışığı ve ısıdan uzak, serin ortamda ağzı sıkıca kapalı şekilde saklayınız.
Erken Hasat Zeytinyağı 1 Lt Soğuk Sıkım
579,90 ₺
İlim Zeytin Erken Hasat Zeytinyağı, Marmara Bölgesi, Gemlik Yöresinde ve Körfez bölgelerde yetişen zeytin ağaçlarından, erken hasat dönemi olan Eylül-Ekim aylarında özenle toplanan yeşil renkteki zeytinlerin seçilerek aynı gün “Soğuk Sıkım” yöntemiyle işlenmesi sonucu elde edilen zeytinyağıdır.
Üretim esnasında zeytin hamuruna hiçbir ilave yapılmadan sadece mekanik olarak zeytin hamurunun ısıtılmasıyla (25-28 derece aralığında) yapılan sıkım işlemine soğuk sıkım adı verilir. Zeytin meyvesinin ağaç dalındaki iç sıcaklığı 25-28 derecedir. Zeytinin içerisindeki oleik bileşenlerin tamamının zeytinyağına geçebilmesi için, kendi sıcaklığında sıkım yapılmalıdır.
Erken Hasat Zeytinyağının tadı meyvemsi, aroması baskın, kokusu tazedir ve koyu yeşil rengi vardır.
Serbest asitlik oranı en fazla 0,8 ‘ dir.
Zeytinyağı 0 derece ile 6 derece arasında donar. Oda ısısında normal haline gelir. Yağın donması kalitesini etkilemez. Bu da zeytinyağının üretiminde hiçbir kimyasal ve katkı maddesinin kullanılmadığının göstergesidir.
Erken Hasat Zeytinyağının aroma ve kokusundan dolayı kahvaltılarda, salatalarda, soğuk yemeklerde ve mezelerde kullanılması önerilir. Dumanlanma noktasının üzerindeki sıcaklıklar solunum yollarında zararlı etkileri olduğu bilinen akrolein maddesi oluşumuna sebep olur. Erken hasat zeytinyağının da dumanlanma noktası düşük olduğundan sıcak yemeklerde ve kızartmalarda kullanılması önerilmez. İnsan sağlığına faydalı bileşenler içerdiği ve sindirim sistemini rahatlattığı için sabahları ve akşamları ilaç niyetine birer yemek kaşığı içebilirsiniz.
Erken Hasat Zeytinyağını güneş ışığı ve ısıdan uzak, serin ortamda ağzı sıkıca kapalı şekilde saklayınız.
Natürel Sızma Zeytinyağı 3 Lt Soğuk Sıkım
1.619,90 ₺
İlim Zeytin Natürel Sızma Zeytinyağı, Marmara Bölgesi, Gemlik Yöresinde ve Körfez bölgelerde yetişen zeytin ağaçlarından özenle toplanan olgunlaşmış zeytinlerin seçilerek aynı gün "Kontinü Sistem" yöntemiyle işlenmesi sonucu elde edilen zeytinyağıdır.
Serbest asitlik oranı en fazla 0,8 ‘ dir.
Zeytinyağı 0 derece ile 6 derece arasında donar. Oda ısısında normal haline gelir. Yağın donması kalitesini etkilemez. Bu da zeytinyağının üretiminde hiçbir kimyasal ve katkı maddesinin kullanılmadığının göstergesidir.
İlim Zeytin Natürel Sızma Zeytinyağını, yemeklerde, kahvaltılarda, salatalarda, mezelerde, soslarda, çorbalarda, pilav ve makarnalarda, tatlılarda kullanabilirsiniz. Zeytinyağı önemli ölçüde antioksidan içermesi ve yüksek sıcaklıklara (210°C) dayanıklı olması sebebiyle kızartmalarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz en sağlıklı yağdır.
Natürel Sızma Zeytinyağını güneş ışığı ve ısıdan uzak, serin ortamda ağzı sıkıca kapalı şekilde saklayınız.
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.