İlim Zeytin Natürel Sızma Zeytinyağı, Marmara Bölgesi, Gemlik Yöresinde ve Körfez bölgelerde yetişen zeytin ağaçlarından özenle toplanan olgunlaşmış zeytinlerin seçilerek aynı gün "Kontinü Sistem" yöntemiyle işlenmesi sonucu elde edilen zeytinyağıdır.
Serbest asitlik oranı en fazla 0,8 ‘ dir.
Zeytinyağı 0 derece ile 6 derece arasında donar. Oda ısısında normal haline gelir. Yağın donması kalitesini etkilemez. Bu da zeytinyağının üretiminde hiçbir kimyasal ve katkı maddesinin kullanılmadığının göstergesidir.
İlim Zeytin Natürel Sızma Zeytinyağını, yemeklerde, kahvaltılarda, salatalarda, mezelerde, soslarda, çorbalarda, pilav ve makarnalarda, tatlılarda kullanabilirsiniz. Zeytinyağı önemli ölçüde antioksidan içermesi ve yüksek sıcaklıklara (210°C) dayanıklı olması sebebiyle kızartmalarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz en sağlıklı yağdır.
Natürel Sızma Zeytinyağını güneş ışığı ve ısıdan uzak, serin ortamda ağzı sıkıca kapalı şekilde saklayınız.
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.