Erken Hasat Zeytinyağı 1 Lt Galon
İlim Zeytin Erken Hasat Zeytinyağı, Marmara Bölgesi, Gemlik Yöresinde ve Körfez bölgelerde yetişen zeytin ağaçlarından, erken hasat dönemi olan Eylül-Ekim aylarında özenle toplanan yeşil renkteki zeytinlerin seçilerek aynı gün “Soğuk Sıkım” yöntemiyle işlenmesi sonucu elde edilen zeytinyağıdır.
Üretim esnasında zeytin hamuruna hiçbir ilave yapılmadan sadece mekanik olarak zeytin hamurunun ısıtılmasıyla (25-28 derece aralığında) yapılan sıkım işlemine soğuk sıkım adı verilir. Zeytin meyvesinin ağaç dalındaki iç sıcaklığı 25-28 derecedir. Zeytinin içerisindeki oleik bileşenlerin tamamının zeytinyağına geçebilmesi için, kendi sıcaklığında sıkım yapılmalıdır.
Erken Hasat Zeytinyağının tadı meyvemsi, aroması baskın, kokusu tazedir ve koyu yeşil rengi vardır.
Serbest asitlik oranı en fazla 0,8 ‘ dir.
Zeytinyağı 0 derece ile 6 derece arasında donar. Oda ısısında normal haline gelir. Yağın donması kalitesini etkilemez. Bu da zeytinyağının üretiminde hiçbir kimyasal ve katkı maddesinin kullanılmadığının göstergesidir.
Erken Hasat Zeytinyağının aroma ve kokusundan dolayı kahvaltılarda, salatalarda, soğuk yemeklerde ve mezelerde kullanılması önerilir. Dumanlanma noktasının üzerindeki sıcaklıklar solunum yollarında zararlı etkileri olduğu bilinen akrolein maddesi oluşumuna sebep olur. Erken hasat zeytinyağının da dumanlanma noktası düşük olduğundan sıcak yemeklerde ve kızartmalarda kullanılması önerilmez. İnsan sağlığına faydalı bileşenler içerdiği ve sindirim sistemini rahatlattığı için sabahları ve akşamları ilaç niyetine birer yemek kaşığı içebilirsiniz.
Erken Hasat Zeytinyağını güneş ışığı ve ısıdan uzak, serin ortamda ağzı sıkıca kapalı şekilde saklayınız.
Erken Hasat Zeytinyağı 1 Lt Soğuk Sıkım
İlim Zeytin Erken Hasat Zeytinyağı, Marmara Bölgesi, Gemlik Yöresinde ve Körfez bölgelerde yetişen zeytin ağaçlarından, erken hasat dönemi olan Eylül-Ekim aylarında özenle toplanan yeşil renkteki zeytinlerin seçilerek aynı gün “Soğuk Sıkım” yöntemiyle işlenmesi sonucu elde edilen zeytinyağıdır.
Üretim esnasında zeytin hamuruna hiçbir ilave yapılmadan sadece mekanik olarak zeytin hamurunun ısıtılmasıyla (25-28 derece aralığında) yapılan sıkım işlemine soğuk sıkım adı verilir. Zeytin meyvesinin ağaç dalındaki iç sıcaklığı 25-28 derecedir. Zeytinin içerisindeki oleik bileşenlerin tamamının zeytinyağına geçebilmesi için, kendi sıcaklığında sıkım yapılmalıdır.
Erken Hasat Zeytinyağının tadı meyvemsi, aroması baskın, kokusu tazedir ve koyu yeşil rengi vardır.
Serbest asitlik oranı en fazla 0,8 ‘ dir.
Zeytinyağı 0 derece ile 6 derece arasında donar. Oda ısısında normal haline gelir. Yağın donması kalitesini etkilemez. Bu da zeytinyağının üretiminde hiçbir kimyasal ve katkı maddesinin kullanılmadığının göstergesidir.
Erken Hasat Zeytinyağının aroma ve kokusundan dolayı kahvaltılarda, salatalarda, soğuk yemeklerde ve mezelerde kullanılması önerilir. Dumanlanma noktasının üzerindeki sıcaklıklar solunum yollarında zararlı etkileri olduğu bilinen akrolein maddesi oluşumuna sebep olur. Erken hasat zeytinyağının da dumanlanma noktası düşük olduğundan sıcak yemeklerde ve kızartmalarda kullanılması önerilmez. İnsan sağlığına faydalı bileşenler içerdiği ve sindirim sistemini rahatlattığı için sabahları ve akşamları ilaç niyetine birer yemek kaşığı içebilirsiniz.
Erken Hasat Zeytinyağını güneş ışığı ve ısıdan uzak, serin ortamda ağzı sıkıca kapalı şekilde saklayınız.
Erken Hasat Zeytinyağı 3 Lt Soğuk Sıkım
İlim Zeytin Erken Hasat Zeytinyağı, Marmara Bölgesi, Gemlik Yöresinde ve Körfez bölgelerde yetişen zeytin ağaçlarından, erken hasat dönemi olan Eylül-Ekim aylarında özenle toplanan yeşil renkteki zeytinlerin seçilerek aynı gün “Soğuk Sıkım” yöntemiyle işlenmesi sonucu elde edilen zeytinyağıdır.
Üretim esnasında zeytin hamuruna hiçbir ilave yapılmadan sadece mekanik olarak zeytin hamurunun ısıtılmasıyla (25-28 derece aralığında) yapılan sıkım işlemine soğuk sıkım adı verilir. Zeytin meyvesinin ağaç dalındaki iç sıcaklığı 25-28 derecedir. Zeytinin içerisindeki oleik bileşenlerin tamamının zeytinyağına geçebilmesi için, kendi sıcaklığında sıkım yapılmalıdır.
Erken Hasat Zeytinyağının tadı meyvemsi, aroması baskın, kokusu tazedir ve koyu yeşil rengi vardır.
Serbest asitlik oranı en fazla 0,8 ‘ dir.
Zeytinyağı 0 derece ile 6 derece arasında donar. Oda ısısında normal haline gelir. Yağın donması kalitesini etkilemez. Bu da zeytinyağının üretiminde hiçbir kimyasal ve katkı maddesinin kullanılmadığının göstergesidir.
Erken Hasat Zeytinyağının aroma ve kokusundan dolayı kahvaltılarda, salatalarda, soğuk yemeklerde ve mezelerde kullanılması önerilir. Dumanlanma noktasının üzerindeki sıcaklıklar solunum yollarında zararlı etkileri olduğu bilinen akrolein maddesi oluşumuna sebep olur. Erken hasat zeytinyağının da dumanlanma noktası düşük olduğundan sıcak yemeklerde ve kızartmalarda kullanılması önerilmez. İnsan sağlığına faydalı bileşenler içerdiği ve sindirim sistemini rahatlattığı için sabahları ve akşamları ilaç niyetine birer yemek kaşığı içebilirsiniz.
Erken Hasat Zeytinyağını güneş ışığı ve ısıdan uzak, serin ortamda ağzı sıkıca kapalı şekilde saklayınız.
Erken Hasat Zeytinyağı 5 Lt Soğuk Sıkım
İlim Zeytin Erken Hasat Zeytinyağı, Marmara Bölgesi, Gemlik Yöresinde ve Körfez bölgelerde yetişen zeytin ağaçlarından, erken hasat dönemi olan Eylül-Ekim aylarında özenle toplanan yeşil renkteki zeytinlerin seçilerek aynı gün “Soğuk Sıkım” yöntemiyle işlenmesi sonucu elde edilen zeytinyağıdır.
Üretim esnasında zeytin hamuruna hiçbir ilave yapılmadan sadece mekanik olarak zeytin hamurunun ısıtılmasıyla (25-28 derece aralığında) yapılan sıkım işlemine soğuk sıkım adı verilir. Zeytin meyvesinin ağaç dalındaki iç sıcaklığı 25-28 derecedir. Zeytinin içerisindeki oleik bileşenlerin tamamının zeytinyağına geçebilmesi için, kendi sıcaklığında sıkım yapılmalıdır.
Erken Hasat Zeytinyağının tadı meyvemsi, aroması baskın, kokusu tazedir ve koyu yeşil rengi vardır.
Serbest asitlik oranı en fazla 0,8 ‘ dir.
Zeytinyağı 0 derece ile 6 derece arasında donar. Oda ısısında normal haline gelir. Yağın donması kalitesini etkilemez. Bu da zeytinyağının üretiminde hiçbir kimyasal ve katkı maddesinin kullanılmadığının göstergesidir.
Erken Hasat Zeytinyağının aroma ve kokusundan dolayı kahvaltılarda, salatalarda, soğuk yemeklerde ve mezelerde kullanılması önerilir. Dumanlanma noktasının üzerindeki sıcaklıklar solunum yollarında zararlı etkileri olduğu bilinen akrolein maddesi oluşumuna sebep olur. Erken hasat zeytinyağının da dumanlanma noktası düşük olduğundan sıcak yemeklerde ve kızartmalarda kullanılması önerilmez. İnsan sağlığına faydalı bileşenler içerdiği ve sindirim sistemini rahatlattığı için sabahları ve akşamları ilaç niyetine birer yemek kaşığı içebilirsiniz.
Erken Hasat Zeytinyağını güneş ışığı ve ısıdan uzak, serin ortamda ağzı sıkıca kapalı şekilde saklayınız.
Kahvaltı Paketi
Natürel Sızma Zeytinyağı 1 Lt
İlim Zeytin Natürel Sızma Zeytinyağı, Marmara Bölgesi, Gemlik Yöresinde ve Körfez bölgelerde yetişen zeytin ağaçlarından özenle toplanan olgunlaşmış zeytinlerin seçilerek aynı gün "Kontinü Sistem" yöntemiyle işlenmesi sonucu elde edilen zeytinyağıdır.
Serbest asitlik oranı en fazla 0,8 ‘ dir.
Zeytinyağı 0 derece ile 6 derece arasında donar. Oda ısısında normal haline gelir. Yağın donması kalitesini etkilemez. Bu da zeytinyağının üretiminde hiçbir kimyasal ve katkı maddesinin kullanılmadığının göstergesidir.
İlim Zeytin Natürel Sızma Zeytinyağını, yemeklerde, kahvaltılarda, salatalarda, mezelerde, soslarda, çorbalarda, pilav ve makarnalarda, tatlılarda kullanabilirsiniz. Zeytinyağı önemli ölçüde antioksidan içermesi ve yüksek sıcaklıklara (210°C) dayanıklı olması sebebiyle kızartmalarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz en sağlıklı yağdır.
Natürel Sızma Zeytinyağını güneş ışığı ve ısıdan uzak, serin ortamda ağzı sıkıca kapalı şekilde saklayınız.
Natürel Sızma Zeytinyağı 1 Lt Marasca Cam Şişe 4 ‘ Lü
İlim Zeytin Naturel Sızma Zeytinyağı, Marmara Bölgesi, Gemlik Yöresinde ve Körfez bölgelerde yetişen zeytin ağaçlarından özenle toplanan olgunlaşmış zeytinlerin seçilerek aynı gün “Kontinü Sistem” yöntemiyle işlenmesi sonucu elde edilen zeytinyağıdır.
Serbest asitlik oranı en fazla 0,8 ‘ dir.
Zeytinyağı 0 derece ile 6 derece arasında donar. Oda ısısında normal haline gelir. Yağın donması kalitesini etkilemez. Bu da zeytinyağının üretiminde hiçbir kimyasal ve katkı maddesinin kullanılmadığının göstergesidir.
İlim Zeytin Naturel Sızma Zeytinyağını, yemeklerde, kahvaltılarda, salatalarda, mezelerde, soslarda, çorbalarda, pilav ve makarnalarda, tatlılarda kullanabilirsiniz. Zeytinyağı önemli ölçüde antioksidan içermesi ve yüksek sıcaklıklara (210°C) dayanıklı olması sebebiyle kızartmalarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz en sağlıklı yağdır.
Naturel Sızma Zeytinyağını güneş ışığı ve ısıdan uzak, serin ortamda ağzı sıkıca kapalı şekilde saklayınız.
Natürel Sızma Zeytinyağı 1 Lt Pet Soğuk Sıkım
İlim Zeytin Natürel Sızma Zeytinyağı, Marmara Bölgesi, Gemlik Yöresinde ve Körfez bölgelerde yetişen zeytin ağaçlarından özenle toplanan olgunlaşmış zeytinlerin seçilerek aynı gün "Kontinü Sistem" yöntemiyle işlenmesi sonucu elde edilen zeytinyağıdır.
Serbest asitlik oranı en fazla 0,8 ‘ dir.
Zeytinyağı 0 derece ile 6 derece arasında donar. Oda ısısında normal haline gelir. Yağın donması kalitesini etkilemez. Bu da zeytinyağının üretiminde hiçbir kimyasal ve katkı maddesinin kullanılmadığının göstergesidir.
İlim Zeytin Natürel Sızma Zeytinyağını, yemeklerde, kahvaltılarda, salatalarda, mezelerde, soslarda, çorbalarda, pilav ve makarnalarda, tatlılarda kullanabilirsiniz. Zeytinyağı önemli ölçüde antioksidan içermesi ve yüksek sıcaklıklara (210°C) dayanıklı olması sebebiyle kızartmalarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz en sağlıklı yağdır.
Natürel Sızma Zeytinyağını güneş ışığı ve ısıdan uzak, serin ortamda ağzı sıkıca kapalı şekilde saklayınız.
Natürel Sızma Zeytinyağı 3 Lt Soğuk Sıkım
İlim Zeytin Natürel Sızma Zeytinyağı, Marmara Bölgesi, Gemlik Yöresinde ve Körfez bölgelerde yetişen zeytin ağaçlarından özenle toplanan olgunlaşmış zeytinlerin seçilerek aynı gün "Kontinü Sistem" yöntemiyle işlenmesi sonucu elde edilen zeytinyağıdır.
Serbest asitlik oranı en fazla 0,8 ‘ dir.
Zeytinyağı 0 derece ile 6 derece arasında donar. Oda ısısında normal haline gelir. Yağın donması kalitesini etkilemez. Bu da zeytinyağının üretiminde hiçbir kimyasal ve katkı maddesinin kullanılmadığının göstergesidir.
İlim Zeytin Natürel Sızma Zeytinyağını, yemeklerde, kahvaltılarda, salatalarda, mezelerde, soslarda, çorbalarda, pilav ve makarnalarda, tatlılarda kullanabilirsiniz. Zeytinyağı önemli ölçüde antioksidan içermesi ve yüksek sıcaklıklara (210°C) dayanıklı olması sebebiyle kızartmalarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz en sağlıklı yağdır.
Natürel Sızma Zeytinyağını güneş ışığı ve ısıdan uzak, serin ortamda ağzı sıkıca kapalı şekilde saklayınız.
Natürel Sızma Zeytinyağı 5 Lt Soğuk Sıkım
İlim Zeytin Natürel Sızma Zeytinyağı, Marmara Bölgesi, Gemlik Yöresinde ve Körfez bölgelerde yetişen zeytin ağaçlarından özenle toplanan olgunlaşmış zeytinlerin seçilerek aynı gün "Kontinü Sistem" yöntemiyle işlenmesi sonucu elde edilen zeytinyağıdır.
Serbest asitlik oranı en fazla 0,8 ‘ dir.
Zeytinyağı 0 derece ile 6 derece arasında donar. Oda ısısında normal haline gelir. Yağın donması kalitesini etkilemez. Bu da zeytinyağının üretiminde hiçbir kimyasal ve katkı maddesinin kullanılmadığının göstergesidir.
İlim Zeytin Natürel Sızma Zeytinyağını, yemeklerde, kahvaltılarda, salatalarda, mezelerde, soslarda, çorbalarda, pilav ve makarnalarda, tatlılarda kullanabilirsiniz. Zeytinyağı önemli ölçüde antioksidan içermesi ve yüksek sıcaklıklara (210°C) dayanıklı olması sebebiyle kızartmalarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz en sağlıklı yağdır.
Natürel Sızma Zeytinyağını güneş ışığı ve ısıdan uzak, serin ortamda ağzı sıkıca kapalı şekilde saklayınız.
Natürel Sızma Zeytinyağı Avantajlı Paket
Natürel Taş Baskı Zeytinyağı 1 Lt Galon
İlim Zeytin Taş Baskı Zeytinyağı, Marmara Bölgesi, Gemlik Yöresinde ve Körfez bölgelerde yetişen zeytin ağaçlarından hasat döneminde özenle toplanan siyah ve yeşil renkteki zeytinlerin seçilerek aynı gün "Geleneksel Taş Değirmenler" yöntemiyle işlenmesi sonucu elde edilen zeytinyağıdır.
Bu yöntemde zeytinler, büyükçe bir tekne içinde devasa taşlarla eziliyor ve bir zeytin hamuru elde ediliyor. Hamurlaşan bu zeytinler daha sonra özel olarak hazırlanmış torbalara doldurulup, hidrolik preslerle sıkılıyor. Sıkıldığında zeytin hamurundan süzülen ve torbanın altından bir hazneye akan yağ, taş baskı zeytinyağı adını alıyor.
Serbest asitlik oranı en fazla 0,8 ‘ dir.
Zeytinyağı 0 derece ile 6 derece arasında donar. Oda ısısında normal haline gelir. Yağın donması kalitesini etkilemez. Bu da zeytinyağının üretiminde hiçbir kimyasal ve katkı maddesinin kullanılmadığının göstergesidir.
İlim Zeytin Taş Baskı Zeytinyağını, kahvaltılarda, soslarda, mezelerde, zeytinyağlı yemeklerde afiyetle tüketebilirsiniz.
Taş Baskı Zeytinyağını güneş ışığı ve ısıdan uzak, serin ortamda ağzı sıkıca kapalı şekilde saklayınız.