54 sonuçtan 37-48 arası gösteriliyor

Kahvaltı Paketi

1.864,90 
İLİM siyah ve yeşil zeytinleri, hasat zamanına göre özenle toplanıp, doğal fermente yoluyla hiçbir kimyasal madde kullanılmadan olgunlaştırılıp ve tatlandırılıp ambalajlanır. Sağlıklı sofralarınızı zenginleştirmek için İLİM Kahvaltı Paketini sizler için hazırladık.

Köy Kırma Yeşil Zeytin M

919,60 
Zeytinler ağacında henüz siyahlaşmadan, yeşil renkteyken özenle hasat edilir. Toplanan yeşil zeytinlerin içinden yaralı, bereli ve ezik olanları ayıklanır. Ayıklanan yeşil zeytinler çekirdeği kırılmadan özenle tek tek kırılır ve doğal fermantasyon yöntemi ile yeme olgunluğuna gelen kırma zeytinler, tuz ve limon tuzu ile tatlandırılır. Kahvaltı sofralarınızı süsleyen İLİM Köy Kırma Yeşil Zeytini, üzerine bir miktar zeytinyağı dökerek afiyetle tüketebilirsiniz.

Köy Kırma Yeşil Zeytin M 1 Kg

384,90 
Zeytinler ağacında henüz siyahlaşmadan, yeşil renkteyken özenle hasat edilir. Toplanan yeşil zeytinlerin içinden yaralı, bereli ve ezik olanları ayıklanır. Ayıklanan yeşil zeytinler çekirdeği kırılmadan özenle tek tek kırılır ve doğal fermantasyon yöntemi ile yeme olgunluğuna gelen kırma zeytinler, tuz ve limon tuzu ile tatlandırılır.

Köy Kırma Yeşil Zeytin M 2 Kg

769,90 
Zeytinler ağacında henüz siyahlaşmadan, yeşil renkteyken özenle hasat edilir. Toplanan yeşil zeytinlerin içinden yaralı, bereli ve ezik olanları ayıklanır. Ayıklanan yeşil zeytinler çekirdeği kırılmadan özenle tek tek kırılır ve doğal fermantasyon yöntemi ile yeme olgunluğuna gelen kırma zeytinler, tuz ve limon tuzu ile tatlandırılır.

Köy Kırma Yeşil Zeytin M 400 G

229,90 
Zeytinler ağacında henüz siyahlaşmadan, yeşil renkteyken özenle hasat edilir. Toplanan yeşil zeytinlerin içinden yaralı, bereli ve ezik olanları ayıklanır. Ayıklanan yeşil zeytinler çekirdeği kırılmadan özenle tek tek kırılır ve doğal fermantasyon yöntemi ile yeme olgunluğuna gelen kırma zeytinler, tuz ve limon tuzu ile tatlandırılır.

Natürel Sızma Zeytinyağı 1 Lt

549,90 
İlim Zeytin Natürel Sızma Zeytinyağı, Marmara Bölgesi, Gemlik Yöresinde ve Körfez bölgelerde yetişen zeytin ağaçlarından özenle toplanan olgunlaşmış zeytinlerin seçilerek aynı gün "Kontinü Sistem" yöntemiyle işlenmesi sonucu elde edilen zeytinyağıdır. Serbest asitlik oranı en fazla 0,8 ‘ dir. Zeytinyağı 0 derece ile 6 derece arasında donar. Oda ısısında normal haline gelir. Yağın donması kalitesini etkilemez. Bu da zeytinyağının üretiminde hiçbir kimyasal ve katkı maddesinin kullanılmadığının göstergesidir. İlim Zeytin Natürel Sızma Zeytinyağını, yemeklerde, kahvaltılarda, salatalarda, mezelerde, soslarda, çorbalarda, pilav ve makarnalarda, tatlılarda kullanabilirsiniz. Zeytinyağı önemli ölçüde antioksidan içermesi ve yüksek sıcaklıklara (210°C) dayanıklı olması sebebiyle kızartmalarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz en sağlıklı yağdır. Natürel Sızma Zeytinyağını güneş ışığı ve ısıdan uzak, serin ortamda ağzı sıkıca kapalı şekilde saklayınız.

Natürel Sızma Zeytinyağı 1 Lt Marasca Cam Şişe 4 ‘ Lü

2.154,90 
İlim Zeytin Naturel Sızma Zeytinyağı, Marmara Bölgesi, Gemlik Yöresinde ve Körfez bölgelerde yetişen zeytin ağaçlarından özenle toplanan olgunlaşmış zeytinlerin seçilerek aynı gün “Kontinü Sistem” yöntemiyle işlenmesi sonucu elde edilen zeytinyağıdır. Serbest asitlik oranı en fazla 0,8 ‘ dir. Zeytinyağı 0 derece ile 6 derece arasında donar. Oda ısısında normal haline gelir. Yağın donması kalitesini etkilemez. Bu da zeytinyağının üretiminde hiçbir kimyasal ve katkı maddesinin kullanılmadığının göstergesidir. İlim Zeytin Naturel Sızma Zeytinyağını, yemeklerde, kahvaltılarda, salatalarda, mezelerde, soslarda, çorbalarda, pilav ve makarnalarda, tatlılarda kullanabilirsiniz. Zeytinyağı önemli ölçüde antioksidan içermesi ve yüksek sıcaklıklara (210°C) dayanıklı olması sebebiyle kızartmalarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz en sağlıklı yağdır. Naturel Sızma Zeytinyağını güneş ışığı ve ısıdan uzak, serin ortamda ağzı sıkıca kapalı şekilde saklayınız.

Natürel Sızma Zeytinyağı 1 Lt Pet Soğuk Sıkım

539,90 
İlim Zeytin Natürel Sızma Zeytinyağı, Marmara Bölgesi, Gemlik Yöresinde ve Körfez bölgelerde yetişen zeytin ağaçlarından özenle toplanan olgunlaşmış zeytinlerin seçilerek aynı gün "Kontinü Sistem" yöntemiyle işlenmesi sonucu elde edilen zeytinyağıdır. Serbest asitlik oranı en fazla 0,8 ‘ dir. Zeytinyağı 0 derece ile 6 derece arasında donar. Oda ısısında normal haline gelir. Yağın donması kalitesini etkilemez. Bu da zeytinyağının üretiminde hiçbir kimyasal ve katkı maddesinin kullanılmadığının göstergesidir. İlim Zeytin Natürel Sızma Zeytinyağını, yemeklerde, kahvaltılarda, salatalarda, mezelerde, soslarda, çorbalarda, pilav ve makarnalarda, tatlılarda kullanabilirsiniz. Zeytinyağı önemli ölçüde antioksidan içermesi ve yüksek sıcaklıklara (210°C) dayanıklı olması sebebiyle kızartmalarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz en sağlıklı yağdır. Natürel Sızma Zeytinyağını güneş ışığı ve ısıdan uzak, serin ortamda ağzı sıkıca kapalı şekilde saklayınız.

Natürel Sızma Zeytinyağı 3 Lt Soğuk Sıkım

1.619,90 
İlim Zeytin Natürel Sızma Zeytinyağı, Marmara Bölgesi, Gemlik Yöresinde ve Körfez bölgelerde yetişen zeytin ağaçlarından özenle toplanan olgunlaşmış zeytinlerin seçilerek aynı gün "Kontinü Sistem" yöntemiyle işlenmesi sonucu elde edilen zeytinyağıdır. Serbest asitlik oranı en fazla 0,8 ‘ dir. Zeytinyağı 0 derece ile 6 derece arasında donar. Oda ısısında normal haline gelir. Yağın donması kalitesini etkilemez. Bu da zeytinyağının üretiminde hiçbir kimyasal ve katkı maddesinin kullanılmadığının göstergesidir. İlim Zeytin Natürel Sızma Zeytinyağını, yemeklerde, kahvaltılarda, salatalarda, mezelerde, soslarda, çorbalarda, pilav ve makarnalarda, tatlılarda kullanabilirsiniz. Zeytinyağı önemli ölçüde antioksidan içermesi ve yüksek sıcaklıklara (210°C) dayanıklı olması sebebiyle kızartmalarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz en sağlıklı yağdır. Natürel Sızma Zeytinyağını güneş ışığı ve ısıdan uzak, serin ortamda ağzı sıkıca kapalı şekilde saklayınız.

Natürel Sızma Zeytinyağı 5 Lt Soğuk Sıkım

2.684,90 
İlim Zeytin Natürel Sızma Zeytinyağı, Marmara Bölgesi, Gemlik Yöresinde ve Körfez bölgelerde yetişen zeytin ağaçlarından özenle toplanan olgunlaşmış zeytinlerin seçilerek aynı gün "Kontinü Sistem" yöntemiyle işlenmesi sonucu elde edilen zeytinyağıdır. Serbest asitlik oranı en fazla 0,8 ‘ dir. Zeytinyağı 0 derece ile 6 derece arasında donar. Oda ısısında normal haline gelir. Yağın donması kalitesini etkilemez. Bu da zeytinyağının üretiminde hiçbir kimyasal ve katkı maddesinin kullanılmadığının göstergesidir. İlim Zeytin Natürel Sızma Zeytinyağını, yemeklerde, kahvaltılarda, salatalarda, mezelerde, soslarda, çorbalarda, pilav ve makarnalarda, tatlılarda kullanabilirsiniz. Zeytinyağı önemli ölçüde antioksidan içermesi ve yüksek sıcaklıklara (210°C) dayanıklı olması sebebiyle kızartmalarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz en sağlıklı yağdır. Natürel Sızma Zeytinyağını güneş ışığı ve ısıdan uzak, serin ortamda ağzı sıkıca kapalı şekilde saklayınız.

Natürel Sızma Zeytinyağı Avantajlı Paket

6.284,90 
İlim Zeytin Natürel Sızma Zeytinyağı, Marmara Bölgesi, Gemlik Yöresinde ve körfez bölgelerde yetişen zeytin ağaçlarından özenle toplanan olgunlaşmış zeytinlerin seçilerek aynı gün "Kontinü Sistem" yöntemiyle işlenmesi sonucu elde edilen zeytinyağıdır. Serbest asitlik oranı en fazla 0,8 dir.  

Natürel Taş Baskı Zeytinyağı 1 Lt Galon

564,90 
İlim Zeytin Taş Baskı Zeytinyağı, Marmara Bölgesi, Gemlik Yöresinde ve Körfez bölgelerde yetişen zeytin ağaçlarından hasat döneminde özenle toplanan siyah ve yeşil renkteki zeytinlerin seçilerek aynı gün "Geleneksel Taş Değirmenler" yöntemiyle işlenmesi sonucu elde edilen zeytinyağıdır. Bu yöntemde zeytinler, büyükçe bir tekne içinde devasa taşlarla eziliyor ve bir zeytin hamuru elde ediliyor. Hamurlaşan bu zeytinler daha sonra özel olarak hazırlanmış torbalara doldurulup, hidrolik preslerle sıkılıyor. Sıkıldığında zeytin hamurundan süzülen ve torbanın altından bir hazneye akan yağ, taş baskı zeytinyağı adını alıyor. Serbest asitlik oranı en fazla 0,8 ‘ dir. Zeytinyağı 0 derece ile 6 derece arasında donar. Oda ısısında normal haline gelir. Yağın donması kalitesini etkilemez. Bu da zeytinyağının üretiminde hiçbir kimyasal ve katkı maddesinin kullanılmadığının göstergesidir. İlim Zeytin Taş Baskı Zeytinyağını, kahvaltılarda, soslarda, mezelerde, zeytinyağlı yemeklerde afiyetle tüketebilirsiniz. Taş Baskı Zeytinyağını güneş ışığı ve ısıdan uzak, serin ortamda ağzı sıkıca kapalı şekilde saklayınız.